Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindfleisch-Füllung
- 40 g Olivenöl
- 600 g Rindfleisch, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Porree, in Ringen
- 15 g Speisestärke
- 330 g dunkles Bier
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 EL Worcester-Sauce
-
½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
Teig und Fertigstellung
- 150 g Mehl
- 65 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2711 kJ / 647 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 3.3 g
Alternatif tarifler
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3小时 40 分钟
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 godz. 45 min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Slow Cooking Gua Bao
7 Std.
Boeuf Bourguignon
3 godz. 30 min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Tex-Mex Tortilla mit Schweinefleisch
1h 20min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1h 10min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Slow Cooking Beef Madras
3h