Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g amêijoas
- Água q.b. p/ demolhar
- 2 c. chá de sal
- 4 dentes de alho
- 1000 g lombo de porco cortado em cubos
- 60 g massa de pimentão
- 70 g banha
- 50 g azeite
- 1 folha de louro
- 1 limão, só o sumo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2796.3 kJ / 668.3 kcal
- Protein
- 58.1 g
- Karbonhidrat
- 12.6 g
- Yağ
- 42.6 g
- Doymuş Yağ
- 13.4 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 2044.9 mg
Alternatif tarifler
Rancho
2h 45min
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Frango na púcara
50 min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30 min
Bacalhau à Brás
25min
Lulas recheadas
1 godz. 15 min
Polvo à lagareiro
1h 30 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Moelas
7h
Pipis
1 Std.