Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 70 g de graisse de canard
- 400 g de viande de bœuf cuite (reste de pot-au-feu)
- 100 g de bouillon de pot-au-feu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 861 kJ / 206.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 1.7 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne
48h
Rillettes de porc et de canard
7 godz.
Terrine de campagne
4h 30min
Terrine aux restes de viande
13 Std. 15 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Terrine bressane
24 Std.
Rillettes de lapin
12h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Rognons de veau sauce madère
20 min