Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue (la veille)
- 200 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g d'amandes effilées
La garniture (le jour même)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 100 g de mascarpone, bien froid
- 40 g de sucre en poudre
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 125 g de fraises fraîches, équeutées et coupées en morceaux
- 125 g de framboises fraîches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2055 kJ / 492 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pavlova aux figues
4sa
Fraisier macaroné revisité
2 godz. 45 min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Minipavlovas
3h 45min
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Saint-honoré au citron
2h 25 min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4hod. 15min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 godz. 30 min
Pavlova aux fruits rouges
4sa