Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3h
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1ωρ. 30 λεπτ.
Schöpsernes
1hod.
Apfelkren
40 λεπτ.
Lammkronen mit Letscho und Erdäpfel
50 min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30 min.
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4hod. 50min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Leberreis
35 λεπτ.