Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Formaggio indiano (Paneer)
- 1500 g di latte intero
- 4 cucchiai di aceto bianco
Crema di spinaci
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino di coriandolo in polvere
- 50 g di cipolla, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, a rondelle (2 mm)
- 20 g di burro
- 100 g di panna da cucina
- 400 g di foglie di spinaci freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di limone, il succo spremuto fresco
- olio per frittura, q.b. per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 2 porzioni
- Kalori
- 1678 kJ / 401 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Babaganoush di zucca
45 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Lenticchie all'indiana
35 Min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 Min
Hummus di castagne a l'orientale
3 Std.
Pad thai (per 1 persona)
35 Min
Curry verde di pollo
55 Min
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Zuppa harira marocchina
40 dk
Harira
40 dk