Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pizzateig
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 ½ TL Salz
Belag
- 3 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 1 Peperoni, grün oder rot (nach Geschmack entkernt)
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 150 g Tomaten, halbiert
-
200
g Rinderhackfleisch
veya 200 g Lammhackfleisch - 40 g Olivenöl
-
50
g Domates Salçası
veya 50 g Tomatenmark - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1589 kJ / 379 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50 min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1 Std. 20 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 min
Butterreis mit Fadennudeln - Şehriyeli Pirinç Pilavı
50 min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 godz.
Poca (türkische Hörnchen)
2 godz. 10 min
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 Std. 10 Min
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 godz.