Birnenkuchen alla Toscana

Birnenkuchen alla Toscana

4.2 87 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 20 dk
12 Stücke

Malzemeler

  • Cantuccini (Mandelkekse), in Stücken
    100 g
  • Zucker
    100 g
  • Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    300 g
  • Eigelb
    1
  • Ei
    1
  • Mehl
    400 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Birnen geschält, geviertelt
    1000 g
  • Rosinen
    100 g
  • Dessertwein (z.B. Vinsanto oder Portwein)
    50 g
  • Zimt
    ½ TL

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Protein 7 g
Kalori 2025 kJ / 483 kcal
Yağ 26 g
Lif 4.5 g
Karbonhidrat 55 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...