Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 20 g Öl
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 150 g Rotwein
- 200 g Rinderfond
- 120 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- ¾ TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1410 kJ / 337 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini-Rouladen
3 godz. 30 min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Milchreis
1 Std.
Reis, gekocht
25 Min
Kartoffelpüree
40 Min
Bratenpaste
3 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 Std.
Jasminreis, gekocht
35 Min
Basmati-Reis, gekocht
35 Min