Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di porro a pezzi
- 250 g di patate, pelate e a rondelle sottili
- 400 g di radicchio di Treviso a listarelle
- 50 g burro a pezzi
- 150 g di acqua
- 500 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- crostini di pane q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2709 kJ / 647.5 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Karbonhidrat
- 54.5 g
- Yağ
- 36.5 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Vellutata di indivia belga e speck
50 Min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 Min
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di riciclo
50 Min
Vellutata di zucchine con feta
50 Min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 Min
Vellutata di finocchi e carote
35 Min
Vellutata di zucca
30 Min
Crema di finocchi
35 Min