Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dentes de alho
- 250 g vinho do Porto
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 6 codornizes, partidas ao meio
- 400 g batatinha nova
- 400 g ervilhas
- 200 g cenoura baby
- 100 g cebola
- 100 g bacon em cubos
- 40 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 c. chá de manjerona
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 50 g vinagre balsâmico
- 12 fatias de pão frito
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2939.4 kJ / 702.5 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 9.1 g
- Sodyum
- 1474.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango assado com legumes
1h 10min
Perdiz de escabeche
24h
Guisado de vitela coberto
3h 30min
Guisado de borrego com grão em massa folhada
1h 30min
Ensopado de cabrito
40min
Sopa de melão
4h 30 min
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Tortinhas de requeijão com amêndoa
Değerlendirme yok
Salada de truta e ervilhas
40min
Trufa de chocolate
2u. 40min
Carapaus de escabeche
13hod. 20min
Coelho à moda de Trás-os-Montes
55min