Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g banha
- 20 g manteiga
- 40 g bacon cortado em tiras
- 50 g chouriço de carne cortado em rodelas
- 16 cebolinhas
- 3 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 1 malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 50 g tomate maduro em pedaços
- 10 g colorau
- 50 g vinho branco
- 25 g aguardente
- 25 g vinho do Porto
- 1000 g frango do campo partido em pedaços
- 1 pitada de sal
- 10 g amido de milho
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 412 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rancho
2sa 45 dk
Carne de porco em vinha d’alhos
48sa
Coelho à caramela
13h
Frango na Púcara
1h
Rojões em vinho tinto
50 min.
Frango com molho de leitão
1h
Coelho à transmontana
7 godz. 30 min
Rojões com castanhas
2 godz. 40 min
Bacalhau à moda de Braga
40 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Carne de porco à alentejana
2óra 30p
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min