Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g entremeada
- 50 g entrecosto
- 250 g rojões
- ½ chispe de porco
- 2 c. sopa de sal
- 10 g salsa
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 50 g azeite
- 200 g chouriço cortado em rodelas
- 400 g tomate em pedaços de lata
- 200 g vinho tinto
- 250 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em cubos
- 1000 g feijão-preto cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2347 kJ / 561 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de frango com chouriço e grão
40 Min
Rancho
2h 45min
Carne de porco em vinha d’alhos
48 Std.
Salteado de porco com pimentos
30 min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Guisado de porco com grão
1h 45 min
Guisado de frango com chouriço e batata
50 min
Arroz de enchidos e feijão
35 Min
Feijoada
1 godz. 10 min
Rojões em vinho tinto
50 min
Guisado de peixe e marisco
55 Min
Feijoada à transmontana
45 Min