Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 dentes de alho
- 50 g coentros
- 50 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 6 ovos
- 1500 g água
- 500 g bacalhau demolhado cortado em pedaços
- 100 g pimento verde cortado em tiras finas
- 300 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2314.1 kJ / 553.1 kcal
- Protein
- 65.2 g
- Karbonhidrat
- 31.7 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 6192.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ervilhas com ovos escalfados
40min
Feijoada de buzinas
1h 30min
Arroz doce
1h
Sopa de beldroegas com queijo fresco
50 min
Ervilhas com ovos escalfados
1h
Açorda de poejos
40min
Xarém de conquilhas
3 Std.
Arroz de lingueirão
3 Std.
Tomatada de ovos
35min
Migas alentejanas com entrecosto
1h 30min
Açorda de marisco
30 Min
Farófias
20min