Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1 + q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia ai cereali
2h 5 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min