Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di lievito di birra fresco
- 290 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina di farro
- 250 g di farina tipo 1
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1632.3 kJ / 390.2 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Panini allo yogurt al mirtillo
3u. 30min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Bannock
40min
Panini venostani
3u.
Treccia di grano duro alla salvia
5u.
Focaccia allo yogurt
3u.
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min