Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 20.9 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 187.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Değerlendirme yok
Arctic Roll
14hod.
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
15 min
Crêpes Suzette
1h 20min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Baby-friendly Smoked Salmon Spread
10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Creamy Mushrooms
35 min