Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- caramelo líquido para caramelizar los moldes
- 6 peras (conferencia, blanquilla, etc.) descorazonadas
- 110 g de azúcar
- 40 g de mantequilla
- ½ cucharadita de canela molida
- 2 huevos
- ¼ cucharadita de azúcar vainillado
- 80 g de harina de repostería
- 600 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1077 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel francés con fresas (millasson)
1u. 10min
Postre de mandarinas estofadas
10min
Pasteles de manzana en vaso
1 Std.
Tarta de naranja
5 Std.
Cake de naranja confitada y almendra
3 Std.
Pudin diplomático
1 godz. 40 min
Bavaroise de naranja
5h 15min
Flan de París con merengue
10h
Flan de pera a la vainilla
3u. 15min
Tarta de manzana y pera
50 Min
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Tarta de plátano al caramelo
45min