Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di spinaci freschi
- 1 cipolla in quarti (100 g circa)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 40 g di burro
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2052.8 kJ / 490.7 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 44.3 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes agli asparagi e salmone
2h 30min
Cannoncini alla crema
3 godz.
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Knodel
1h
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Salsa bolzanina
15 min
Lasagne asparagi, Culatello e salsa Mornay
2h
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Spatzle agli spinaci
1h
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Pizzoccheri
50min