Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 17.7 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse ai frutti rossi
4h
Mousse allo yogurt greco e lamponi
3 Std. 50 Min
Bavarese al melone aromatizzata al Porto
3 godz. 15 min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 godz. 25 min
Muffin al Calvados, mele e cioccolato
1h 10min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 30 Min
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 Std. 45 Min