Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mousse
- 2 - 3 cucchiaini di olio di oliva
- 100 g di zucchero
- 125 g di panna vegetale fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua fredda per 10 minuti e ben strizzata
- ½ limone, il succo spremuto fresco
Salsa
- 1 scatola di albicocche sciroppate, ben sgocciolate
- 30 g di zucchero
- frutta mista fresca
- 12 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1468 kJ / 351 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 47.5 g
- Yağ
- 17.7 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse allo yogurt
2 Std. 40 Min
Crème caramel
3hod. 45min
Maionese
10 dk
Zabaione
15min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Aspic di pesche e mirtilli
7 Std.
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1 Std. 10 Min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 godz. 25 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 dk
Vellutata alle nocciole
1 Std.
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20 dk
Crème caramel al Varoma
3 Std.