Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 757 kJ / 181 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 0.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 3 mg
Alternatif tarifler
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con muesli
4 Std.
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min