Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
veya 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Protein
- 50.6 g
- Karbonhidrat
- 44.7 g
- Yağ
- 24.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salisbury steak
50 min
Papas rellenas
2h 30min
French toast (Kramer contra Kramer)
5h
Arroz con azafrán y brocheta kebab (Chelow kabab) - Irán
1h 45min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Dip de taco
1 godz.
Cannoli (Los Soprano)
1 godz.
Hot dog con salchicha de carne y cebolla caramelizada
2h 40min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Red velvet cookies
2h 45min
Hamburguesas con cebollas caramelizadas al whisky
1 godz. 10 min
Boeuf bourguignon (Julie & Julia)
2h 40min