Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 350 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 300 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken
- 30 g Pflanzenöl
- 350 g Hackfleisch, gemischt
-
4
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 3 TL Majoran, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
- 250 g Milch, 3,5% Fett
- 600 g Wasser, kochend heiß
- 100 g Crème fraîche
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2421 kJ / 578 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Kartoffelauflauf mit Cabanossi
1h 15min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Königsberger Eintopf
45 min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Blumenkohl-Möhren-Suppe mit Würstchen
40 min
Hack-Käse-Rolle
1 godz.
Fleischbällchen in Kräutersauce
45 min