Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1952.3 kJ / 466.6 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.
Risotto alla valdostana
35 min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45 min
Risotto alla monzese
35 min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min