Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 4 rametti di timo fresco + q.b.
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 60 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 100 - 150 g di formaggio Toma piemontese, a dadini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1952.3 kJ / 466.6 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Karbonhidrat
- 61.1 g
- Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Frittelle di mele
40min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Panissa vercellese
35min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 godz. 40 min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto pere e Gorgonzola
40min