Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g amêijoas frescas e limpas
- Água q.b. p/ demolhar
- 2 c. sopa de sal, mais q.b. p/ temperar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 70 g manteiga
- 100 g vinho branco
- 1 limão, só o sumo
- 1 pitada de pimenta
- 15 g farinha tipo 65
- 10 g salsa, mais q.b. picada p/ guarnecer
- 2 gemas de ovo
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linguini com camarão e cogumelos
40 min
Arroz de amêijoas à algarvia
2 godz. 30 min
Arroz de marisco
45 min
Polvo com creme de curgete
1 godz. 5 min
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40 min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1j 10 menit
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Esparguete de frutos do mar
45 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Gambas salteadas
20p