Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cabeças de alho (100 g aprox.)
- 50 g queijo parmesão
- 1 baguete de véspera fatiada (14 fatias aprox.)
- 35 g azeite
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 10 pés de tomilho, só as folhas
- 50 g massa tipo argolinhas
- 3 gemas de ovo batidas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1252.8 kJ / 299.4 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Karbonhidrat
- 38.6 g
- Yağ
- 11.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 433.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 dk
Creme de couves
50 dk
Sopa da horta
55 dk
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40 dk
Creme de feijão-branco
30 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Creme de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-branco
25 min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Sopa primavera
40 dk
Sopa de grão com alho-francês
45 dk