Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Fenchelknolle, in Stücken (3 cm), das zarte Grün beiseite gelegt
- 1 Chilischote, rot, entkernt
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Aprikosen, getrocknet, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 40 g Olivenöl
- 800 g Tomaten, geviertelt
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 400 g kurze Nudeln (z.B. Tortiglioni)
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft und grob zerzupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2490 kJ / 594 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trenette mit Pesto
45 min
Überbackene Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
1u.
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25min
Pasta mit Bohnen-Tomaten-Sugo
30min
Fenchel-Tomatensugo mit Salami
25min
Makkaroni mit Paprika-Tomaten-Ragout
1 godz. 10 min
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1u.
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Auberginen-Pasta
30min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15min
Linguine in Tomatenbutter
30min