Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gemischte frische Wildkräuter (z. B. Brennnessel, Bärlauch, Schafgarbe, Giersch, Spitzwegerich, Gundelrebe, Löwenzahn)
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 15 g Salz, unjodiert
- 2 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 150 g Hanfsamen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 250 g Olivenöl
- 50 g Öl, der getrockneten Tomaten
- Olivenöl, zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4624 kJ / 1105 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 110 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bärlauch-Leinölaufstrich
15 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30 Min
Radieschenblätterpesto mit Haselnüssen
45min
Rote-Rüben-Senf
50 Min
Süßer Marillensenf
55 Min
Radieschenblättersuppe
40min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2 Std. 30 Min
Rote-Rüben-Relish
1h 15min
Ribisel-Apfelessig
4 Std. 20 Min
Marillen-Karotten-Chutney
1684sa
Holunderblüten-Limetten-Sirup
48 Std.
Kren, milchsauer vergoren
72 godz. 25 min