Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g gemischte frische Wildkräuter (z. B. Brennnessel, Bärlauch, Schafgarbe, Giersch, Spitzwegerich, Gundelrebe, Löwenzahn)
- 2 TL Kapern, eingelegt
- 15 g Salz, unjodiert
- 2 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 40 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 150 g Hanfsamen
- 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 250 g Olivenöl
- 50 g Öl, der getrockneten Tomaten
- Olivenöl, zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4624 kJ / 1105 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 110 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marillenröster
30min
Zitronen-Ingwer-Oxymel
50 min
Ingwersalzpaste
30min
Kartoffel-Wirsing Suppe mit geröstetem Speck und Brotwürfel & Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1 godz. 30 min
Powidl
8ωρ.
Pfirsich-Curry-Chutney
1h
Grünkernaufstrich
20min
Rote Rüben Hummus
10 dk
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4h 50 min.