Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
veya 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Mazzancolle alle albicocche
30min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Spiedini di mazzancolle con salsa al mango
55 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min