Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di patate rosse, pelate e a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
veya 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min
Polpo al vino rosso
1 godz.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 min
Polpo agli agrumi
1 godz.
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min
Seppioline al vino bianco
25min