Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filete de res
- 15 g de ajo, pelados
- 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 10 g mostaza Dijon
- 20 g de aceite
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra entera
- 1000 g de filete de res
Salsa de vino tinto
- 60 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cda de fécula de maíz
- 250 g de vino tinto
- 250 g de caldo de res
- 1 hoja de laurel seca
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza Dijon
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 800 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porciones
- Kalori
- 1179 kJ / 281 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne en su jugo
35 min
Filete a la pimienta
20 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Camarones salteados a los tres chiles
1h 30min
Camarones al ajillo
25min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Filete Wellington
14 godz.
Camarones a la mantequilla de ajo
35 min
Stroganoff de res TM6
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h