Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 4.4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan rápido a la plancha
25min
Pan ácimo
1h 50 min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1 Std. 20 Min
Zatar - Oriente Próximo
5 min
Pan de aceitunas
3h
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Vindaloo de cordero - India
1 godz. 40 min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Arroz kashmiri - India
30 min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min
Naan indio
1 godz. 40 min