Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Birne, hart, geviertelt
- 1 Schalotte
- 400 g Rotkohl, in Stücken
- 10 g Honig
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 30 g Apfelsaft
- 40 g Rapsöl
- 50 g Walnusshälften
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10min
Weihnachtlicher Rotkohlsalat
40min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Wirsing-Birnen-Salat
25 min
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Grünkohl-Apfel-Salat
40min
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Pikanter Möhren-Kohlrabi-Salat
10min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min