Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de gingembre frais
- 60 g d'abricots secs dénoyautés
- 20 g de noix de coco râpée
- 20 g de poudre d'amande
- 3 clous de girofle
- 5 g de cardamome en poudre
- 5 g de curcuma en poudre
- ½ bâton de cannelle
- 15 g de graines de pavot
- 5 g de graines de cumin
- 5 g de graines de coriandre
- 5 g de piment en poudre
- 1 pincée de pistils de safran
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux d'1 cm
- 250 g de yaourt à la grecque
- 10 g de jus de citron
- du sel
- 800 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en morceaux d'1,5 cm environ
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2827 kJ / 680 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Biryani de dinde
8 godz. 50 min
Poulet tikka masala
2h
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1 godz. 5 min
Agneau confit aux pruneaux
1 godz. 40 min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Poulet tikka masala
35 min
Poulet mesfioui
1 godz. 20 min
Biryani de poulet
55min
Chicken korma
50 min
Poulet yassa
12 Std.