Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (sólo la parte naranja)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
-
50
g de manteca de cerdo
veya 50 g de mantequilla - 90 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 25 g de licor de anís
- 50 g de vino blanco
- 300 - 350 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite para freír las orejas
- Besin Değeri
- şuna göre 24 unidad
- Kalori
- 14496 kJ / 3456 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Karbonhidrat
- 362.4 g
- Yağ
- 206.4 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Filloas
1 Std.
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada de zamburiñas
1 Std. 20 Min
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Roscón gallego
1h 30min
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Vieiras "Rias baixas"
1 Std. 10 Min
Larpeira
1h 55min
Rosquillas
30 Min
Empanada gallega de manzana
3hod. 45min