Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bread Dough
- 50 g milk
- 130 g water
-
1 ½
tsp dried instant yeast
veya 15 g fresh yeast, crumbled - 1 vanilla pod
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 medium egg
- 1 tsp caster sugar
- 1 tsp fine sea salt
- 15 g olive oil
Baharat Spice Mix
- 100 g white peppercorns
- 1 Tbsp ground nutmeg
- 1 tsp cloves
- 15 cardamom pods
- 2 tsp ground cinnamon
Spinach Filling
- 20 g lemon juice
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp sumac (see tip)
- 1 tsp harissa paste
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g water
- 600 g fresh spinach leaves
- 30 g pine nuts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1333 kJ / 313 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Chicken Pastilla
1 godz. 25 min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5min
Umali
1 godz. 25 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Za'atar bread rolls
2h
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Za'atar mix substitute
5 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min