Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g unsalted butter, diced
- 150 g blanched almonds
- 20 - 30 g sugar, to taste
- 3 Tbsp fresh parsley leaves
- 3 Tbsp fresh coriander leaves (isteğe bağlı)
- 200 g onions, halved
- 1 pinch saffron
- 1 tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 600 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (approx. 2 cm)
- 50 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l)
veya 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 3 medium eggs
- 8 sheets filo pastry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2471 kJ / 590 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 46 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Spinach Fatayers
2h
Stuffed Moroccan Breads
2h 45min
Pecan Pie Tarts
2 Std. 25 Min
Fatayer with Cheese and Mint
1h 5 min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Za'atar bread rolls
2h
Salmon kabsa
35 min
Koshari stew
45 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min