Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane al semolino
4h
Ciabattine
3sa 30 dk
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pagnotta al rosmarino
3sa 30 dk
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pane alla ricotta
3h
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 phút
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2h 50min