Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata mele e cannella
1h 20min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55 min.
Pane del vescovo
1h
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1 Std. 30 Min
Torta di uva
3h
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Torta di ricotta
50 Min
Torta greca al cioccolato e mandorle
50 Min
Nuvola all'arancia
1h 5min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min.
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Crostata di mele
1h 5min