Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clafoutis alle fragole (senza glutine)
1h
Crostata con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Crostata di frutta secca e miele
1h 10min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 min
Torta friabile ai frutti di bosco
2 Std. 55 Min
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1h 30min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h
Torta di limone e mandorle
1h 20 min
Torta di mele e nocciole
1h
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10min
Crostata di mele
1h 5 min