Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta colomba alla ricotta
1hod. 20min
Torta della nonna
1hod. 30min
Crostata di mele
1h 5min
Torta di nocciole
50min
Torta all'amaretto con crema
1h 5min
Crostata mele e cannella
1hod. 20min
Crostata di ricotta e mirtilli
55 Min
Torta cremosa al limone
2hod. 30min
Crostata integrale ricotta e cioccolato
2 Std. 50 Min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1hod. 30min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Torta di limone e mandorle
1hod. 20min