Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 68.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pardulas
8h 40min
Bignè con pere e caramello al burro salato
5 godz. 30 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Zeppole sarde
3 Std.
Papassini sardi
8h 45 phút
Tiliccas sarde
2sa 20 dk
Panada sarda
2h 55 phút
Zuppa di muscoli
45min
Salsa piccante allo zenzero
30min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min