Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 68.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla trasteverina
45 min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Amaretti sardi
45 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Pardulas
8 godz. 40 min
Zeppole sarde
3小时
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Malloreddus alla campidanese
3小时
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.