Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di strutto
- 190 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 di zucchero
- 400 g di pecorino
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- miele q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4150 kJ / 992 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Karbonhidrat
- 67.3 g
- Yağ
- 68.4 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30 min
Panada sarda
2óra 55p
Pardulas
8h 40 min.
Torta Cook-Key®
2h
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Pabassinas di Mongongiori
1 Std. 30 Min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min
Malloreddus alla campidanese
3h
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min