Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Passatelli in brodo di cappone
4h 20 min
Cannocchie al Varoma
55min
Crescia al formaggio
3h 10min
Piadina romagnola farcita
55min
Passatelli
45 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ciambella romagnola
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Crema fritta alla veneziana
1h 30min
Tigelle
3 Std. 50 Min