Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą

Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą

4.6 134 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
4 porcje

Malzemeler

  • 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego (ok. 4 cm), pokrojonego na 3 mm plastry
  • 500 g rabarbaru pokrojonego na 1,5 cm kawałki
  • 5 - 10 g skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
  • 1000 g wody
  • 120 - 200 g cukru (patrz wskazówka)
  • 1 pomarańcza pokrojona w plastry, do dekoracji

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 1.2 g
Kalori 852 kJ / 203.5 kcal
Yağ 0.2 g
Lif 5.2 g
Karbonhidrat 53.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...