Magdalenki (bez glutenu)

Magdalenki (bez glutenu)

4.4 29 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
16 sztuk

Malzemeler

  • 150 g mąki z brązowego ryżu (patrz wskazówka)
  • 2 jajka
  • 100 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 110 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • 1 łyżka skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
    1 łyżka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
  • olej do natłuszczenia formy

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 sztukę

Protein 1.6 g
Kalori 491 kJ / 117 kcal
Yağ 6.4 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 13.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...