Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de nécoras
- 1000 g de caldo de pescado
- 150 g de cebolla en cuartos
- 70 - 80 g de zanahoria
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón
- 2 cucharadas de arroz
- 30 g de brandy
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 620 kJ / 148 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 1.2 g
Alternatif tarifler
Pastel de cabracho
2h 50 min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 Std.
Casadielles
3 Std.
Patatas a la riojana
40 min
Pote asturiano
26h 30min
Tortos de maíz al horno con picadillo y huevos de codorniz
1 Std. 15 Min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40 min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Patatas a la importancia con gambones y chirlas
1 Std. 10 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min