Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Rote Bete, gegart, in Stücken
- 150 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 5 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 617 kJ / 147 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avocado-Dip
10 min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 Min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Weißkohlsalat mit Kichererbsen und Curry-Joghurt-Dressing
3hod. 15min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 Min
Auberginen-Mandel-Dip
20 min
Möhre trifft Orient
1 godz. 15 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Radieschen-Dip
10 min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Balsamico-Feigen-Aufstrich
10 min