Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3488 kJ / 835 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 67 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Pesto
40 min
Möhren-Rucola-Pesto
10min
Tomaten-Pesto
10min
Tomatenpesto
10min
Rucolapesto
10min
Pesto mit Basilikum
5 Min
Olivenpesto
15 Min
Paprika-Dip
50 Min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Petersilie-Chili-Pesto
10min
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min
Paprika-Feta-Creme
10min