Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3488 kJ / 835 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 67 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10 min
Paprika-Dip
50 min
Tomatenpesto
10 min
Tomaten-Pesto
10 min
Sesampesto
10 min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Pesto mit Rucola und Chili
5 Min
Kräuter-Pesto
15 min
Walnuss-Pesto
10 min
Schafskäse-Creme
5 Min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Curry-Nuss-Aufstrich
20 min