Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tarro
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berenjenas caprese en caponata
50 分钟
Leche de almendras
8h 15min
Chutney de pera y jengibre
1h
Gomasio con alga nori
5 min
Mermelada de verano
55 分钟
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Bebida de nueces de Brasil
8h 10min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Chucrut
96 Std.
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Bebida de avena con dátiles
20min
Tahini - Oriente Próximo
20min