Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmuera
- 1000 g de agua
- 20 g de sal
Fermentación
- 1000 g de remolacha fresca cortada en trozos, rodajas de 5 mm o en bastones de 1 cm
- 10 g de jengibre fresco en rodajas finas
- 16 granos de pimienta negra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tarro
- Kalori
- 481 kJ / 115 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gomasio con alga nori
5 Min
Tahini - Oriente Próximo
20 Min
Dip de nueces macadamia crudivegano
24u. 15min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Ensalada de verduras en tarro crudivegana
15 Min
Leche de almendras
8h 15min
Tarta de arroz con dulce de judías azuki
8 Std. 30 Min
Hojas de repollo rellenas de mijo con salsa de setas
1h 40min
Chucrut
96h
Buñuelos de hojas de remolacha
50min
Mermelada de limón, miel y jengibre
35min
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3h 50min