Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mollets à la dijonnaise
25min
Cervelle de canuts
12u.
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Œuf poché sauce meurette
1h
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Tartare de bœuf
10 Min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Aligot
40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Croziflette
1h 25min
Sauce au roquefort
20min
Fondue savoyarde
15 Min