Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50sa
Punch de Noël
2 godz. 15 min
Fondue suisse moitié-moitié
30min
Croziflette
1h 25min
Irish coffee
10min
Sauce au roquefort
20min
Welsh rarebit
30min
Aligot
40min
Punch pétillant à la clémentine et à la grenade
20min
Fondue savoyarde
15min
Février - Saucisses à la vapeur de noilly prat
1u.
Cassoulet express au chorizo
55min