Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de comté
- 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
- 250 g d'emmental ou d'abondance
- 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
- 300 g de vin blanc de Savoie
- 1 gousse d'ail pelée
- 5 - 6 gouttes de kirsch
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2197 kJ / 530 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce au roquefort
20min
Œuf poché sauce meurette
1h
Confit d'oignons
30min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480u. 20min
Fondue savoyarde
15min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Beurre d'escargot
10min
Vin chaud alsacien de Noël
40min
Aligot
40min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto (Escale gourmande)
30min
Croziflette
1u. 25min