Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 388 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de daurade au citron confit
40min
Couscous de rouget aux poivrons
30 min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1h
Tajine de lotte au citron confit
1 Std. 35 Min
Veau aux olives
1h
Agneau au citron
1 Std. 10 Min
Brochettes de poulet à l'indienne
12h 30min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1 Std. 10 Min
Boulettes de poisson aux champignons
40min
Boulettes de poisson sauce menthe-coco
40min
Soupe de poisson au curry
45min