Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 blancs de poulet
- 6 c. à soupe d'huile d'olive
- 60 g de boulgour
- 500 g d'eau
- 200 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme)
- 1 piment doux
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 2 citrons jaunes non traités
- 1 dose de pistils de safran
- 6 olives violettes
- 6 olives vertes
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1638 kJ / 388 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Poulet et riz aux sept-épices
35 Min
Couscous marocain
50 min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 godz. 55 min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Couscous de poulet
40 Min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 godz. 5 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Riz à l'espagnole
50 min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 min
Tajine de poulet au citron confit
3 godz.