Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de persil plat frais
- 1 oignon de belle taille
- 1 gousse d'ail
- 300 g de restes de viande cuite (bœuf, poulet, porc, agneau, veau)
- 300 g de chair à saucisse
- 2 œufs
- 30 g de lait entier
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pâtes feuilletées
- eau, pour la pâte
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2607 kJ / 623 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 40 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2h 35min
Feuilleté comtois
1h 5min
Petites tourtes forestières
1h 15min
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1h 15min
Terrine de campagne
4h 30min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Pâté de pommes de terre à la viande
1h 15min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 godz. 45 min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3 godz. 5 min
Poulet rôti farci
1h 50min
Tourte de pommes de terre au cantal
1h 30min
Tourte aux légumes et bœuf haché
1h 10min