Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
veya 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
veya 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Pilz-Quiche
2 godz. 10 min
Gemüse-Reis-Auflauf
1 godz. 20 min
Tortellini-Champignon-Auflauf
50 min
Zucchini-Paprika-Pfannkuchen vom Blech
1h 10min
Paprika mit Nudel-Mozzarella-Füllung
1h
Zucchini-Pizza
1 godz. 50 min
Kartoffel-Flammkuchen
40 min
Champignon-Omelette
25min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45 min
Nudelauflauf mit Spinat
1 godz. 20 min
Champignonpizza
1h 40 min
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min