Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 280 g Weizenmehl Type 1050
- 140 g Wasser
-
½
Würfel frische Hefe (20 g)
veya ½ Pck. Trockenhefe - 2 Prisen Zucker
- 20 g Öl
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
-
200
g Provolone (ital. Schnittkäse), in Stücken
veya 200 g Butterkäse, in Stücken - 400 g Wasser
- 300 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
-
100
g Mascarpone
veya 100 g Crème fraîche - 1 - 2 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gemüse-Reis-Auflauf
1hod. 20min
Spinat-Pizza mit Ei
1hod. 45min
Pilzfrikadellen
25 Min
Blumenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Parmesan
1 godz.
Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
1 godz.
Spargelauflauf
1 godz. 10 min
Pilzza
1hod. 20min
Zucchinispaghetti mit Frischkäsesauce
35min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1 godz. 10 min
Blumenkohl-Spinat-Lasagne
1hod. 45min
Gefüllte Paprikahälften mit Kartoffeln
1 godz.
Champignonpizza
1h 40min