Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 9.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Gemüsewähe
1u.
Ofenguck mit Zucchetti
1 godz. 10 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min
Kürbislasagne
1h 40min
Kürbisrisotto
35 min
Spargelquiche
1u.
Lauch-Käsewähe
1h 5min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 godz. 10 min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1h 30min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35 min
Linsen-Lasagne
2 godz.