Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 150 g Weizenkorn
- 200 g Wasser
- ½ Würfel frische Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 250 g Weizenmehl
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 rote Zwiebel (70 g), in Ringen
- 300 g roter Hokkaido, in Stücken (ca. 5 mm)
- 100 g Schinkenwürfel, roh
- 20 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- ½ TL Rosmarin, getrocknet, gerebelt
- 150 g Gruyère, in Stücken
- 150 g Äpfel, sauer, süss-säuerlich, geviertelt
- 200 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, fein geschnitten (ca. 5 g)
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3472 kJ / 829 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 40 g
- Lif
- 9.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbisrisotto
35 min
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1 Std. 10 Min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 godz. 15 min
Streuselzopf
1h 30min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Spargelquiche
1h
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Kürbislasagne
1 godz. 40 min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Hack
1h 30min
Kürbis-Tagliolini
1 godz. 20 min